Bedrijfsuitjes

Stichting Groenkracht organiseert bedrijfsuitjes rond de thema´s gezond eten, stedelijk groen, permacultuur en moestuinieren met rondleidingen, lezingen of workshops bijvoorbeeld pestomaken in Delftse PROEFtuin.
Zoek je ook zoiets voor je bedrijf? Dat kan! Wij maken graag een programma op maat. Wij organiseren onze uitjes samen met Yogastudio Jnana. Neem voor meer informatie contact op met Esmeralda van Tuinen: groen@groenkracht.nl.

pestomakensmoothie

Over een van onze bedrijfsuitjes
`De dag zelf was zeker een succes te noemen. Onze medewerkers werden warm ontvangen door de medewerkers van Stichting Groenkracht, waarna er een introductie plaatsvond op de visie van Stichting Groenkracht op het brengen van duurzame landbouw naar stedelijke gebieden. Dit werd gevolgd door een rondleiding door de tuin, waarin enkele van de basisprincipes van de stedelijke landbouw aan bod kwamen, waarbij zowel voor de beginnende als voor de meer ervaren “tuinder” iets nieuws te leren viel. Aan het eind van de tour werden onze medewerkers uitgedaagd om eigen pesto maken uit enkele gewassen en kruiden die uit de tuin waren geoogst. Het commentaar van één van onze medewerkers hierover: “Iedereen was verbaasd dat je pesto kunt maken van zowat elk type groene bladeren en noten , niet alleen de basilicum en pijnboompitten pesto die we allemaal zo goed kennen.
En onze handgemaakte pesto bleek net zo lekker,  zo niet lekkerder, te zijn als dat wat je kunt kopen in de supermarkt!
Ilona van Schie
Human Resources, INTECSEA