Vacatures

Stichting Groenkracht is regelmatig op zoek naar mensen die ons huidige team komen versterken. Groenkracht werkt inmiddels met een grote groep betrokken vrijwilligers. Onze vacatures vind je hieronder.

vrijwilligers

Stichting Groenkracht
Groenkracht wil mensen bewust maken van de mogelijkheden van duurzaam voedsel en het realiseren en vergroten hiervan en initieert en onderhoudt hiervoor diverse tuinen in Delft volgens de permacultuur. Daarnaast organiseert Groenkracht cursussen, workshops en andere activiteiten rond dit thema en werkt hiervoor samen met diverse lokale initiatieven.

Een speerpunt is de Delftse PROEFtuin die op 23 mei 2015 officieel werd geopend met een zelfoogsttuin, boom- en plantenkwekerij en een educatiecatief karakter. Daarmee is de PROEFtuin tegelijkertijd een ontmoetingsplek, stadsakker, stadskwekerij en educatiecentrum. En zo is Groenkracht een schakel tussen mensen en organisaties, stevig verankerd in de Delftse cultuur.

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor de PROEFtuin als:
– tuinman/tuinvrouw licht werk
– tuinman/tuinvrouw zwaar werk
– activiteiten werkgroep
– technisch medewerker
– gastvrouw/gastheer
– tuinklusser
– gereedschapbeheerder

Heb je je belangstelling voor een van onze vacatures en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons: Esmeralda van Tuinen, directeur: 06-51758314, groen@groenkracht.nl of Marijtje Mulder, beheerder Delftse PROEFtuin: 06-51904041, marijtje.mulder@gmail.com.