6 december, Kerstworkshop in de PROEFtuin

Kerstmarkt in Loods015
Za. 6 december, 12.00-16.00 uur, toegang gratis, workshop €15
Locatie: Loods 015, Nijverheidsplein 7, Delft

Zaterdag 6 december 2014 organiseert Stichting Groenkracht een Kerstmarkt in Loods015 (Nijverheidsplein 7). Tijdens deze Kerstmarkt kun je in een workshop je eigen kerstboom maken van wilgentenen. De kerstboom kun je in het nieuwe jaar terugbrengen naar de PROEFtuin, zodat we de materialen kunnen hergebruiken. De bomen kunnen namelijk perfect dienst doen als bonenstaken. Naast de workshop zullen er een aantal leuke versieringen voor in je boom te koop zijn en kun je helemaal in de kerstsfeer komen!

Daarnaast is Ron Blom met Tingelen aanwezig om actievelingen te werven die samen een trapveldje in Veld 8 willen realiseren.

Toegang tot de Kerstmarkt is gratis, de Kerstboomworkshop kost €15. Om je in te schrijven voor de kerstboom workshop, stuur een mailtje naar proeftuin@groenkracht.nl. Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! Door mee te doen aan de workshop, steun je de Delftse PROEFtuin.

Heb je zelf een leuke toevoeging aan deze middag en zou je graag met jouw product of workshop aan willen vullen neem dan contact op met Rinske Wessels (rinske.wessels@gmail.com of 0644990277).