Fietstocht Langs Buurttuinen 17 Mei

Ben je ook benieuwd naar de verschillende buurtmoestuinen in Delft? Ga dan mee met de fietstocht op zaterdag 17 mei 2014. Op de Publieksdag van de Dag van de Stadslandbouw laat Stichting Groenkracht diverse groeninitiatieven zien en we sluiten af met een borrel in Loods015, Nijverheidsplein 7.

Dag van de Stadslandbouw Publieksdag

Op zaterdag 17 Mei 2014 wordt de tweede Dag van de Stadslandbouw Publieksdag georganiseerd. Tijdens de publieksdag vinden er overal in het land activiteiten plaats, waarbij lokale en regionale stadslandbouw initiatieven zich kunnen presenteren. Stadsbewoners kunnen zo kennis maken met stadslandbouw projecten in en om hun stad en stilstaan bij vragen als: Wat is stadslandbouw nu precies? Hoe krijg ik stadslandbouw producten in huis? En hoe kan ik als bewoner zelf meedoen (bijvoorbeeld als vrijwilliger)? U kunt gratis deelnemen aan alle activiteiten.

Fietstocht en borrel

De fietstocht start op het station Delft. We verzamelen om 13.30 uur bij de ingang van de OV-fiets-verhuur aan de westzijde van het station. Na de fietstocht nemen we vanaf 16.00 uur een hapje en een drankje in Loods015. Naast de Loods (achter de Aldi) ligt nu nog een braakliggend terrein. Vanaf het najaar 2014 gaat Stichting Groenkracht hier met inwoners uit Delft biologische groenten, kruiden, (fruit)bomen en bloemen verbouwen.