Financiering Delftse PROEFtuin Bijna Rond

De Delftse PROEFtuin heeft de crowdfundingsdoelen gehaald! We bedanken alle supporters die op de site van voorjebuurt hun bijdrage hebben gegeven. Fonds 1818, dat projecten steunt op het gebied van o.a. natuur en milieu, heeft naast een subsidie ook toegezegd om het originele crowdfund bedrag te verdubbelen! Samen met de subsidie van het Groenfonds van Stadsgewest Haaglanden en de sponsoring van verschillende bedrijven en bijdragen uit onze eigen middelen komen we daarbij uit op 82% van het benodigde bedrag voor de aanleg van de PROEFtuin en het beheer van het eerste seizoen. Het ontbrekende bedrag hopen we de komende maanden binnen te halen door middel van extra bedrijfssponsoring en de verkoop van plukabonnementen.

Bedrijven bedankt!

Wij zijn Fonds1818 en Groenfonds Haaglanden dan ook ontzettend dankbaar. Daarnaast willen we de volgende bedrijven bedanken, die financieel hebben bijgedragen aan de PROEFtuin: Living YogaHoorbare HerinneringenRegieAdviesDe SmaakboutiqueFijne StadPKWarchitectenNeo Yoga Delft en 015 COMMUNICATIE.

Maar niet alleen financieel heeft de Delftse PROEFtuin sponsoring mogen ontvangen. De volgende bedrijven zullen een bijzondere bijdrage leveren aan de PROEFtuin: Enlightment ArtsDesignlab2902Kunst & SpiritusEkoPlazaStro & ZoUitdekunst en ABF Cultuur. Naast sponsoring zijn we ook in gesprek met een aantal initiatieven en bedrijven om de Delftse PROEFtuin verder te verrijken. Al met al een goed begin dus voor de Delftse PROEFtuin.

De komende maanden zullen in het teken staan van het realiseren van de PROEFtuin, met name het ontwerp daarvan.