NLdoet groot succes

Het was stralend weer in het weekend van 11 en 12 maart. De zon scheen volop, het was kortom een ideaal weekend om buiten te klussen in de tuinen van Groenkracht, met name in de PROEFtuin en in de Poptahof.

nldoet

Een team van het Else Kooi Laboratorium, EWI TU-Delft, heeft in de PROEFtuin een onderkomen voor voor de Ziezoo-bso kinderen aangelegd. Onder leiding van Menno hebben de kinderen zelf het ontwerp gemaakt voor het onderkomen. Enkele dagen daarvoor hebben vrijwilligers wilgentakken geknipt voor het vlechtwerk van het onderkomen voor de bso-kinderen.

Op zaterdag 12 maart hebben buurtbewoners en andere vrijwilligers de contouren aangelegd voor de nieuwe buurtmoestuin in de wijk Poptahof. De tuin is een initiatief van de omliggende basisscholen. Er is zaterdag bijvoorbeeld een houtwal gemaakt en er zijn paden aangelegd met houtsnippers. De opening van de tuin is in april.

Groenkracht wil alle medewerkers en vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun onmisbare hulp.  Dank gaat ook uit naar Woonbron, Fonds 1818 en het Oranjefonds.