Tuinieren tijdens Nldoet 11 en 12 maart

Tuinieren tijdens Nldoet!

NLdoet 11 en 12 maart 2016
NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet stimuleert iedereen om een dag de handen uit de mouwen te steken. Ook bij ons kun je een dag(deel) meehelpen:

NLdoet Delftse Proeftuin, vrijdag 11 maart van 10.00-16.00 uur
Om de Delftse PROEFtuin klaar te maken voor het seizoen 2016 hebben we weer een paar mooie klusjes. We gaan de paden voorzien van een nieuwe laag houtsnippers. We gaan her en der beplanting vervangen waar struiken het vorig jaar niet overleefd hebben. En we gaan in het gedeelte waar de kinderen gebruik maken van de tuin een onderkomen aanleggen.  Daarna kunnen alle deelnemers, zoals vrijwilligers, plukabonnees, kinderen, cursisten, samenwerkingspartners, buurtbewoners en andere belangstellenden weer volop genieten van deze eetbare stadstuin. Opgeven kan via de website van NLdoet.

NLdoet Poptahof, zaterdag 12 maart, 10.00-14.00 uur
In de Poptahof komt een nieuwe buurtmoestuin naast de twee basisscholen. Op de klusdag van NL Doet help je mee om het mogelijk te maken dat de kinderen van de school een groene, eetbare schooltuin tot hun beschikking krijgen, waar ze zich kunnen verwonderen over de natuur. En waar ook buurtgenoten eigen groenten, fruit en kruiden verbouwen. Opgeven kan via de website van NLdoet.