Samenwerken is leuk!

Met steeds meer bedrijven maken we afspraken over samenwerking in de Delftse PROEFtuin. Zo maken we optimaal gebruik van elkaars energie.

 

EkoPlaza Delft is voor ons een spaaractie gestart in hun winkel, waarbij klanten meefinancieren aan de aanschaf van de waterpomp in de Delftse PROEFtuin. Het tijdschrift Stadstuinieren stelt voor elke spaarder van deze sponsoractie een tijdschrift beschikbaar.

 

Yogastudio Jnana is vlakbij de Delftse PROEFtuin neergestreken met een vegetarisch eetcafé. Op de hoek van de Industriestraat gaan de vrijwilligers tijdens de werkdagen genieten van een heerlijke kom soep en lunch. Met Jnana maken we toekomstplannen voor het samen organiseren van groepuitjes.

 

Kindercentrum Ziezoo komt tijdens de aanlegdagen met groepen kinderen helpen. Zij zullen regelmatig gebruik gaan maken van (een deel van) de tuin en wij bieden de kinderen educatie rondom natuurlijk tuinieren.

 

Han van den Boogaard maakt met Aquila community art in de Delftse PROEFtuin. Een levende slang van wilgentenen zal symbool staan voor het ondergronds gaan van het spoor. Ook zullen drie meter hoge poortwachters de toegangspoorten bewaken. Dit ‘cadeautje’ wordt gesponsord door Kunst in de Wijken en NLDoet.

 

Zo zorgen we voor duurzame verbondenheid en diversiteit. Wil je ook met ons samenwerken? We nodigen je uit voor je ideeën.