Vacatures voor de Delftse PROEFtuin

Nu het ontwerp van de Delftse PROEFtuin in grote lijnen is afgerond, gaat Stichting Groenkracht de komende tijd hard aan de slag met de aanleg van de tuin. Om dit allemaal te realiseren heeft Groenkracht veel vrijwilligers nodig in zowel de uitvoering als de organisatie. De vraag die we aan de vrijwilliger stellen is: waar loop je warm voor? Heb je energie, zin of tijd over? Bekijk onze vacatures om te zien hoe jij mee kan helpen met de Delftse PROEFtuin!

Hieronder vind je alle openstaande vacatures die er op het moment in de Delftse PROEFtuin zijn. We maken in de vacatures een onderscheid tussen vrijwilligers in de uitvoering en vrijwilligers in de organisatie. Klik op één van de vacatures voor meer informatie. Om je aan te melden voor één van deze vacatures, of als je nog vragen hebt, stuur je een mail naar proeftuin@groenkracht.nl.

Vrijwilligers in de uitvoering

Deze vrijwilligers helpen mee in de aanleg van de PROEFtuin en werken op oproepbasis. Het gaat om uiteenlopende klussen, zowel lichtere als zwaardere klussen, waarbij handen in de aarde worden gestoken en voornamelijk buiten wordt gewerkt.

  • Tuinman / Tuinvrouw (lichtere werk): je helpt mee met de lichtere klussen in de tuin, zoals planten inzaaien, onkruid wieden, groente oogsten, etc.
  • Tuinman / Tuinvrouw (zwaardere werk): je helpt mee met het zwaardere werk in de tuin, zoals het zagen van hout, verplaatsen van aarde, graven van gaten, etc.
  • Tuinklusser: Het gaat hier om het echte klus- en timmerwerk, denk aan het bouwen van hekken, pergola’s, bankjes, een schuur, etc.

Vrijwilligers in de organisatie

Als vrijwilliger in de organisatie help je mee de PROEFtuin te realiseren en draaiende te houden door bijvoorbeeld vrijwilligers aan te sturen, activiteiten te organiseren, nieuwsbrieven te schrijven, etc.. Je wordt in je werkzaamheden ondersteund door verschillende werkgroepen. Naast enthousiaste mensen, een leuke sfeer en meedoen aan een fantastisch initiatief, bieden wij jou de kans om werkervaring op te doen in een professionele organisatie.

  • Projectcoördinator: De projectcoördinator heeft als voornaamste rol het verbinden van groepen en mensen, zowel binnen als buiten de organisatie van de Delftse PROEFtuin.
  • Vrijwilligerscoördinator: je houdt het overzicht over de vrijwilligers die in de uitvoering werken, en zoekt de juiste vrijwilligers bij de verschillende werkzaamheden in de tuin
  • Activiteiten: vind je het leuk om activiteiten te organiseren of zelf te bedenken om de PROEFtuin te promoten? Word dan vrijwilliger in de werkgroep Activiteiten!
  • Externe communicatie: je schrijft nieuwsbrieven, persberichten en verslagjes van activiteiten die in de PROEFtuin plaatsvinden.
  • (Civiel) Technische medewerker: je bent verantwoordelijk voor het coördineren en helpen uitvoeren van een aantal (civiel) technische werken bij de aanleg van de PROEFtuin, met als eerste klus de aanleg van een watersysteem

Lijkt het je leuk om wat te doen, maar staat er geen vacature voor jou bij? Neem dan contact met ons op via proeftuin@groenkracht.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact om te zien hoe jij onderdeel kan vormen van de Delftse PROEFtuin en wat wij voor elkaar kunnen betekenen.